Palvelut ja tekijät

colors

Olemme ylpeitä hyvästä porukasta, josta loistava Olo syntyy. Jokainen asiakaspalvelijamme on alallaan kokenut ja arvostamme loistavaa yhteishenkeämme. Tästä olemme saaneet asiakkailtamme kiitosta. Oloon on helppo tulla.

Kysy asiakaspalvelijaltasi suosituista asiakasilloistamme. Voit varata yrityksellesi tai ystäväporukallesi juuri teille räätälöidyn hemmotteluhetken.

kampaamo-parturi

Parturi-kampaamo

Jos arvostat laatua hiustenkäsittelyssä, tervetuloa Olon kampaajien huomaan. Laatu syntyy ajan kanssa tehdystä suunnitelmasta; mitään ei tehdä kiireellä. Rakkaus hiuksiin, vankka kokemus ja alan parhaat tuotteet takaavat yksilöllisen palvelukokemuksen.

Lue lisää›››

kosmetologi

Kosmetologi

Milloin viimeksi hemmottelit itseäsi taitavan kosmetologin hoidossa? Huolellinen ihoanalyysi ja täydelliset kotihoito-ohjeet ovat Olossa itsestäänselvyys. Tervetuloa nauttimaan omasta, kiireettömästä hetkestä.

Lue lisää›››

kynsistudio

Lahjakortti

Olon lahjakortti on jo käsite. Nyt voit tilata sen myös sähköisenä vaikka suoraan saajalle. Mikä olisi helpompi tapa hemmotella läheistä laadukkaasti?

Lue lisää›››

fysioterapia

Fysioterapia

Fysioterapeutin palvelut ovat osa Olon laajaa palvelutarjontaa. Voit tulla hoitoon lääkärin määräämällä lähetteellä, jolloin saat hoidosta Kela-korvauksen. Voit toki tulla myös ilman lähetettä. Fysioterapeuttimme palvelee sínua myös ruotsinkielellä.

Lue lisää›››

hieronta

Hieroja

Ammattimainen hieronta on yksi parhaimpia rentoutumismuotoja. Olossa voit kokeilla vaikkapa syvärentouttavaa kuumakivihierontaa, tai avata jumiutuneet lihakset klassisen hieronnan avulla. Hierojamme kuuluu Koulutettujen Hierojien Liittoon. Hän palvelee sinua myös ruotsinkielellä.

Lue lisää›››

Tekijät

Mira
Jenna
Lisen
Katri
Roger
Anne
Mari
Janina
Sanni
sertifikaatti