Kosmetologi

Me Olossa huomioimme asiakkaan aina yksilönä toiveineen ja ajatuksineen yhdistettynä kosmetologin tietotaitoon ja näkemyksiin parhaan mahdollisen hoitotuloksen saavuttamiseksi. Jokainen iho, keho ja jalka on erilainen ja toimii omalla tavallaan. Räätälöimme kaikki hoidot asiakkaan tarpeisiin sopiviksi ja käytämme hoidoissa ainoastaan täsmäkohdennettua kosmetiikkaa. Luonnolliset ja aktiiviset ainesosat sekä viimeisimmän sukupolven teknologiat mahdollistavat turvallisen tavan tehdä monipuolisia hoitoja. Mitä tahansa hoidoltasi odotatkin – tehokkuutta, ongelmanratkaisua, lempeyttä, hemmottelua – me teemme sen mahdolliseksi.

 

Meillä ihoasi hoitaa SKY- kosmetologi, joka on erikoistunut lääkinnälliseen ihonhoitoon ja kouluttautuu jatkuvasti uudenlaisen kosmetiikan ja teknologioiden käyttöön hoidoissa.

 

Tervetuloa Oloon!

VARAA AIKASI

Palvelut

 

Kasvohoidot

Kun varaat kasvohoidon, sinun tarvitsee tietää ainoastaan, kuinka pitkän hoidon haluat. Varatun hoitoajan sisällä teemme juuri sinun ihollesi räätälöidyn kokonaisuuden ottaen tarkasti huomioon ihosi tämänhetkisen kunnon, sen tarpeet, tulevaisuuden haasteet ja tietysti omat toivomuksesi ja odotuksesi kasvohoidolta. Teemme ihonpuhdistuksia ultralla, timanttikuorintaa, mikroneulausta, LED-valohoitoa, happokäsittelyitä sekä tietysti hemmotteluhoitoja. Jos olet epävarma hoitoa varatessasi, voit yhdessä kosmetologimme kanssa keskustella juuri sinulle personalisoidusta kasvohoidosta.

 

Käytämme hoidoissamme kahta tuotesarjaa:

 

Bioline Jatò on kehitetty yhteistyössä biologien, farmaseuttien, kemistien ja kosmetologien kanssa. Näin on saatu aikaan tehokkaat, turvalliset ja puhtaat koostumukset jotka perustuvat luonnollisiin ainesosiin yhdistettynä uusimpaan bioteknologiaan.

 

Toskani on yksi kansainvälisesti tunnetuimpia yrityksiä lääketieteellisen kosmetiikan saralla. Sarja tarjoaa farmaseuttista laatua olevat medikaaliset kosmetiikkatuotteet ja hoitomenetelmät, mm. kemialliset happokuorinnat ja mikroneulaushoidot erilaisiin iho-ongelmiin.

Ripsien ja kulmien värjäys

Ripsien ja/tai kulmien kestovärjäys avaa katsetta, tuo ryhtiä kasvojen yläosaan ja piristää ilmettä. Onnistunut kestovärjäys saadaan aikaan asiakkaan ihon- ja hiustenvärin sävyjä mukaillen.

 

Ripsien kestotaivutus

Haluaisitko saada omista luonnollisista ripsistäsi kauniin kaarevat ja huikean näyttävät? Taivutuksen nostaessa ripsiä ylöspäin ne myös näyttävät pidemmiltä. Taivutus säilyy ripsissä 4-6 viikkoa ja sen voi uusia kahden kuukauden välein. Teemme kestotaivutukset ja kulmien laminoinnit korkealaatuisilla Yumi Lashes-tuotteilla. Lue lisää; www.yumilashes.fi

 

Jalkahoidot

Jalkahoidoissa jalat kylvetetään, poistetaan kovettumat ja känsät ja käsitellään kynnet ja kynsinauhat. Asiakkaan niin toivoessa, tehdään värilakkaus. Jalkahoito päätetään pitkään hierontaan, jonka tarkoitus on paitsi rentouttaa, myös tehdä askeleesta kevyt tehostamalla neste- ja verenkiertoa. HUOM! Teemme Olossa ainoastaan kosmetologisia jalkahoitoja. Jos sinulla on ongelmia esimerkiksi sisään kasvaneiden tai paksuuntuneiden kynsien kanssa tai sinulla on kipukohtia jalkaterissä, kannattaa kääntyä jalkahoitajan tai terapeutin puoleen.

 

Aromaterapiahieronta

Aromaterapiahieronnassa aktivoidaan kukista, lehdistä, hedelmistä, kuorista, pihkasta ja juurista saatavilla aromaattisilla, tuoksuvilla öljyillä koko kehon ja tunne-elämän tasapainoa ja harmoniaa. Tässä kevyessä ja miellyttävässä hieronnassa käytetään lihaksia rentouttavia ja lymfakiertoa edistäviä otteita.

 

Ihokarvojen poisto

Laajemmilla alueilla kuten sääret, reidet, selkä, käsivarret ja rinta, käytämme ihokarvojen poistoon kuumavahaa. Vahaus on nopeaa ja sen jälkeen iholle lisättävät hoitotuotteet rauhoittavat ja ravitsevat kuorittua ihoa. Sokerointia käytämme herkillä alueilla kuten kasvot, kainalot ja bikiniraja.

 

Värianalyysi

Beauty Colors-värianalyysin avulla löydämme oman ihon pohjasävyn kanssa täydellisesti sopusoinnussa toimivat värisävyt, jotka korostavat parhaita puoliasi ja saavat sinut ja ihosi hehkumaan. Annat itsestäsi aina energisen, nuorekkaan ja raikkaan vaikutelman! Analyysissä paneudumme myös pukeutumiseen, meikkaukseen ja hieman jopa sisustukseenkin. Mukaasi saat henkilökohtaisen värikartan. Teemme värianalyysejä myös miehille.

BD medical alareuna