kampaamo porvoo

Kampaamo Porvoo

 

Jos arvostat laatua hiustenkäsittelyssä, tervetuloa Olon kampaajien huomaan. Laatu syntyy ajan kanssa tehdystä suunnitelmasta; mitään ei tehdä kiireellä. Rakkaus hiuksiin, vankka kokemus ja alan parhaat tuotteet takaavat yksilöllisen palvelukokemuksen. Laadukkaat parturipalvelut miehille.

VARAA AIKASI

Sassoon-hiukset

 

Ololla on kunnia olla ainoa Sassoon-kampaamo Porvoossa. Tämä tarkoittaa, että vain meiltä saat Sassoon-värjäyksen hiuksiisi, ja niinikään alan huippua edustavat Sassoon- tuotteet hiusten kotihoitoon. Myös leikkauksissa arvostamme Vidal Sassoonin perintöä; hiuksissasi näkyy laadukas käsityö. Sassoonin värit ovat hyvin pigmenttirikkaita. Ne kestävät intensiivisenä seuraavaan värjäyskertaan, ja sävyjen vivahteikkuus on omaa luokkaansa.

kampaamo porvoo
kampaamo porvoo

Hemmottelua

 

Hius on kaunis kun se on hyvässä kunnossa. Olossa on helppo saada huonokuntoinen hius elinvoimaiseksi nopeasti; käytössämme on Redkenin viimeisintä teknologiaa edustavat tehohoidot. Hoito räätälöidään aina hiuksen tarpeen mukaan, näin hiukseen saadaan juuri niitä ainesosia mitä se tarvitsee. Hoidon voi tehdä minkä tahansa käsittelyn ja leikkauksen yhteydessä. Suosittelemme aina parhaat tuotteet myös hiuksen kotihoitoon.

 

Monen mielestä paras osa kampaamokäyntiä on hiuspohjan hieronta. Olossa se kuuluu kaikkiin hiusten peruspalveluihin, erikoishoidoissa sen kesto on hieman pidempi. Halutessasi voit varata ajan hemmottelevaan erikoispitkään hierontaan esim. hiustenleikkuun yhteydessä.

Värejä myös allergisille

 

Olo palvelee myös niitä, joille perinteiset värit eivät sovi. Käytössämme on mainiot Cellophanes-sävyt Sebastianilta; ne eivät sisällä yleisimpiä allergisoivia ainesosia,mm. parafenyleenidiamiinia. Myös kasviväreistä hennalle allergisoituneet voivat käyttää tätä väriä. Herkkyystesti varmistaa, sopivatko käyttämämme värit sinulle.

Varaa aikasi tästä
kampaamo porvoo väri