hieronta-porvoo

Hieronta

 

Ammattimainen hieronta on yksi parhaimpia rentoutumismuotoja. Olossa voit kokeilla vaikkapa syvärentouttavaa kuumakivihierontaa, tai avata jumiutuneet lihakset klassisen hieronnan avulla. Hierojamme kuuluu Koulutettujen Hierojien Liittoon. Hon betjänar dig också på svenska.

VARAA AIKASI

Klassinen hieronta

 

Klassinen hieronta on hyvä valinta, kun lihakset ovat jännittyneet ja kireät. Se poistaa kipua ja nopeuttaa imu- eli lymfanesteen kulkua, jonka myötä kehosta poistuu kuona-aineita. Kehon turvotus vähenee ja stressioireet helpottavat. Klassinen hieronta nopeuttaa kovan harjoittelun jälkeistä palautumista ja parantaa unen laatua.

hieronta porvoo
päähieronta porvoo

Intialainen päähieronta

 

Intialainen päähieronta pohjautuu tuhansia vuosia vanhaan Ayurveda-perinteeseen. Nykyaikainen versio hieronnasta on kehitelty intialaisia perinteitä sekä länsimaisia hartiahieronnan oppeja sekoitellen niin, että siihen kuuluvat pään hieronnan lisäksi niskan, hartioiden ja käsivarsien käsittely.

 

Hoito tehdään istuma-asennossa ilman öljyä, eikä asiakkaan tarvitse riisuutua. Puhumista suositellaan välttämään hoidon aikana, näin päästään mahdollisimman rentouttavaan lopputulokseen. Hoitoon voi valmistautua välttämällä runsasta muotoilutuotteiden käyttöä hiuksissa ja ottamalla korva- ja kaulakorut pois.

 

Päähieronta sopii lähes kaikille joilla on stressaava elämäntilanne, pään- ja hartiaseudun särkyjä tai jotka haluavat vain hemmotella itseään.

Päähieronnan vaikutukset ovat samantyyppisiä kuin klassisessa hieronnassa. Lisäksi erityisesti silmien alueen jännitykset lievenevät.

Kuumakivihieronta

 

Olon yksi suosituimmista hierontapalveluista on kuumakivihieronta. Hoidossa käytetään erikokoisia luonnon hiomia basalttikiviä, jotka lämmitetään kuumassa vedessä. Kivet ovat peräisin Perusta, Indonesiasta ja Argentiinasta.

 

Kiviterapiahoidot ovat olleet osa itämaista lääketiedettä yli 5000 vuotta. Suomeen kuumakivihieronta tuli noin 15 vuotta sitten Yhdysvalloista.

 

Kivet luovuttavat lämpöä lihaskudosta manipuloitaessa ja sen vaikutus ulottuu syvälle, aina 3cm syvyyteen asti. Lämpöhoito lievittää kipua ja rentouttaa lihaksia. Se tehostaa veren- ja lymfanesteen kiertoa ja lisää sidekudoksen elastisuutta. Hoito myös rauhoittaa tehokkaasti ja tasapainoittaa hermostoa. Mineraalipitoisuutensa ansiosta kivet hoitavat ja ravitsevat ihoa.

Hieronta tuntuu miellyttävän pehmeältä ja kivuttomalta, mutta vaikutukset ovat käsin tehtävää syväkudoshierontaa tehokkaammat. Kuumakivihierontaa voi tehdä yleensä kaikille, joille sopii myös klassinen hieronta.

kuumakivihieronta porvoo
suklaahieronta

Suklaahieronta

 

Jos rakastat suklaan tuoksua ja pidät kevyestä hieronnasta, suosittelemme suklaahierontaa. Hieronta tehdään klassisen hieronnan tapaan, mutta kevyemmin ja hierontaan käytetään sulatettua kaakaovoita. Mainio vinkki lahjaksi suklaanystävälle.